Kom dit weekend naar onze openproefdagen, ook op zondag!

De feestdagen komen eraan! Tijd om uw wijnvoorraad aan te vullen en al eens na te denken over wat u allemaal zal klaarmaken.

Wine Trading Factory laat u graag proeven van meer dan 100 wijnen en cava’s. Bovendien kan u genieten van mooie promoties.

Met Puur Smaak presenteren we onze traiteurgerechten voor kerst en eindejaar.
Bovendien zullen er kleine dingen te proeven zijn. U kan gedurende het weekend ook kennis maken met onze Limousin-boer uit Schore en het sympathieke koppel achter Puur Patat.

Cheesy Dream stelt u een fijne selectie van unieke kazen en kaasschotels voor en laat u kennis maken met zijn huisbereide artisanale kaaskroketjes. Nieuw: geitenkaaskroketjes!

Kom dus proeven, laat u inspireren en doe mooie deals! 

Zaterdag t.e.m. maandag: kom wijnproeven en blijf iets eten
Lunch (zaterdag, zondag en maandag) en dinner (zaterdag en zondag)

Openproefdagen Puur SmaakGedurende het hele weekend kan u bij ons terecht om te genieten van een heerlijke maaltijd.

Zowel op zaterdag, zondag als maandag kan u bij ons vanaf ’s middags (12u) doorlopend terecht voor steak of mosselen met frietjes of hertenragout. Wie liever vegetarisch eet, kan ook kiezen voor de vegetarische wrap. Op zaterdag en zondag kan u hiervoor ook ’s avonds bij ons terecht.

Dit zolang de voorraad strekt en aan € 19 per persoon. U kan gewoon binnenlopen, maar als u zeker wil zijn, stuurt u best een mailtje naar joke@puursmaak.be. Hierin vermeldt u met hoeveel personen, wanneer en wat u wil eten. Dan voorzien we speciaal voor u een plaatsje!

Aangepaste openingsuren van de versmarkt tijdens de openproefdagen

Vrijdag 16 nov.: 14u – 20u (Puur Smaak Café: lunch vanaf 12u en table d’amis vanaf 18u)
Zaterdag 17 nov.: 9u – 20u (Puur Smaak Café: doorlopend lunch en dinner)
Zondag 18 nov.: 12u – 20u (Puur Smaak Café: doorlopend lunch en dinner)
Maandag 19 nov.: 11u – 20u (Puur Smaak Café: doorlopend lunch)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 • Webshop

  Nooit meer rondrijden en aanschuiven voor uw weekendboodschappen. De Puur Smaak-webshop heeft een uitgebreid gamma aan vis, vlees, groenten, zuivel, brood en zoveel andere heerlijke producten. Allemaal verse topkwaliteit, recht van bij de bron.
  Hoe het werkt? U bestelt voor dinsdag 21u alles wat u nodig heeft en uw bestelling staat vrijdagmiddag (14u-20u) of zaterdagmorgen (9u-16u) klaar. Bent u toch iets vergeten, dan kan u terecht op onze versmarkt die dan ook open is.

  Naar de webshop

 • De overdekte versmarkt

  Kijkt u eerst graag even rond voordat u beslist wat u koopt? Kom dan de sfeer en geuren van onze versmarkt opsnuiven op vrijdagnamiddag (14u-20u), zaterdagvoormiddag (9u-16u) en maandag (14u-19u).
  Het gamma dat u hier voorgeschoteld krijgt, is iets beperkter dan dat in de webshop. En zoals dat gaat op een markt betekent op ook echt dat het op is. Maar aan leuke ontdekkingen geen gebrek op onze versmarkt. We hebben elke week andere kazen, groenten, vlees, vis, brood en ook de vaste producten zoals wijn, thee, bieren, honing, etc. We stellen de ruimte ook open voor lokale initiatieven zodat ook andere mensen op de markt zullen staan.

  Meer over de versmarkt

 • Puur Smaak Cafe

  Een koffietje terwijl u winkelt, een ontbijtje, een tas soep, een klein gerechtje? Of is het al tijd voor een aperitief of streekbiertje met de vrienden die u net bent tegengekomen? Dat kan!
  Ons Puur Smaak Café bestaat uit een eettoog en drie grote tafels waar u kan plaatsnemen terwijl wij voor u iets klaarmaken met de ingrediënten van de versmarkt. Het Café is elke zaterdag open voor ontbijt(full option op reservatie) en lunch en sinds kort kan u ook op maandag bij ons terecht voor een hapje, een drankje en een verse lunch.
  Op vrijdag hebben we twee zaken voor u in petto, een lunch (vanaf 12u) en onze table d’amis (vanaf 18u). Aan onze table d’amis bieden we u en uw vrienden een gerecht aan een vast bedrag aan. We hebben hiervoor telkens 30 plaatsen beschikbaar. De perfecte start van het weekend!

  Meer over Puur Smaak Cafe

 • Gimber, een pittig aperitief zonder alcohol

  Kent u die? De ‘ik wil geen alcohol drinken, maar er is geen lekkere variant’-situaties? Daar biedt Gimber een antwoord op. Het heerlijke concentraat wordt gemaakt met de beste Peruviaanse, biologische gember, citroen voor een verfrissende smaak en kruiden.

  Meer
 • Deze week op het menu van de table d'amis

  Reserveer uw plaatsje hier
 • Enkele wijntips van het huis die u zeker moet geproefd hebben: Vantorosso & Casar de Vide

  De wijngaarden van gepassioneerd wijnmaker Vanni Pasquali bevinden zich in de koele vallei van Fumane op natuurlijke terrassen op 300 tot 400 meter hoogte met een fantastisch panoramisch zicht.

  Meer