Partners van Openproefdagen in de kijker

Tijdens deze editie van de Openproefdagen op 16, 17 & 18 november beleeft u nog meer. Naast heerlijke wijnen, cava’s, kazen en lokale producten, kunt u ook kennismaken met onze vijf openproefpartners. We lichten nu al graag een tipje van de sluier. De eerste in de rij is Gina van De Binderij. Zij stelt zich graag aan u voor.

Hallo, Mijn naam is Gina. Ik ben gehuwd met Dirk en moeder van twee prachtige dochters. We wonen in het landelijke Sint-Amands.

In een moeilijke periode van twijfels vond ik innerlijke rust en verheerlijking in kleine dingen die ik graag deed. Dankzij die zoektocht ontdekte ik dat ik voortaan voluit mijn creatief talent, mijn liefde voor natuurlijke materialen, mijn zin voor gezelligheid en schoonheid wil delen met anderen.

De droom om in een ongedwongen sfeer creatief te onthaasten, wordt in november 2019 werkelijkheid. ‘De Binderij’ is dé ontmoetingsplaats om mensen met elkaar te verbinden en waar mooie dingen gebonden worden!

Even tijd nemen voor jezelf, genieten van het moment, het denken even stilleggen op een plek die je stimuleert en inspireert. Jezelf tijd gunnen om iets moois te creëren en er achteraf nog lang plezier van te hebben, dat is wat ik wil bereiken met mijn onderneming.

Puur Smaak, opgericht door Bart en Bert, is een plek waar ik heel graag mijn verse inkopen doe. Weten wat ik op het bord van mijn gezin tover, vind ik steeds belangrijker. Daarom steun ik met plezier dit fijn, gezond, lekker en eerlijk initiatief. Meer nog… ik vul hun aanbod in het najaar graag aan met eigen bloemencreaties, tafeldecoratie en kransen. Bovendien werk ik ook zoveel mogelijk met bloemen van kwekers uit de streek.

Ik hoop jullie te mogen ontmoeten tijdens de Openproefdagen van Puur Smaak. Laat je verleiden! Je bent ook steeds welkom op één van mijn workshops. Dit wordt vast en zeker jouw momentje van ‘creatief onthaasten’.

Knusse groetjes,
Gina

Volg mij op Facebook
Contacteer mij: debinderijco@gmail.com