Partners van Openproefdagen in de kijker

Tijdens deze editie van de Openproefdagen op 16, 17 & 18 november beleeft u nog meer. Naast heerlijke wijnen, cava’s, kazen en lokale producten, kunt u ook kennismaken met onze vijf openproefpartners. We lichten nu al graag een tipje van de sluier. De eerste in de rij is Gina van De Binderij. Zij stelt zich graag aan u voor.

Hallo, Mijn naam is Gina. Ik ben gehuwd met Dirk en moeder van twee prachtige dochters. We wonen in het landelijke Sint-Amands.

In een moeilijke periode van twijfels vond ik innerlijke rust en verheerlijking in kleine dingen die ik graag deed. Dankzij die zoektocht ontdekte ik dat ik voortaan voluit mijn creatief talent, mijn liefde voor natuurlijke materialen, mijn zin voor gezelligheid en schoonheid wil delen met anderen.

De droom om in een ongedwongen sfeer creatief te onthaasten, wordt in november 2019 werkelijkheid. ‘De Binderij’ is dé ontmoetingsplaats om mensen met elkaar te verbinden en waar mooie dingen gebonden worden!

Even tijd nemen voor jezelf, genieten van het moment, het denken even stilleggen op een plek die je stimuleert en inspireert. Jezelf tijd gunnen om iets moois te creëren en er achteraf nog lang plezier van te hebben, dat is wat ik wil bereiken met mijn onderneming.

Puur Smaak, opgericht door Bart en Bert, is een plek waar ik heel graag mijn verse inkopen doe. Weten wat ik op het bord van mijn gezin tover, vind ik steeds belangrijker. Daarom steun ik met plezier dit fijn, gezond, lekker en eerlijk initiatief. Meer nog… ik vul hun aanbod in het najaar graag aan met eigen bloemencreaties, tafeldecoratie en kransen. Bovendien werk ik ook zoveel mogelijk met bloemen van kwekers uit de streek.

Ik hoop jullie te mogen ontmoeten tijdens de Openproefdagen van Puur Smaak. Laat je verleiden! Je bent ook steeds welkom op één van mijn workshops. Dit wordt vast en zeker jouw momentje van ‘creatief onthaasten’.

Knusse groetjes,
Gina

Volg mij op Facebook
Contacteer mij: debinderijco@gmail.com 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 • Webshop

  Nooit meer rondrijden en aanschuiven voor uw weekendboodschappen. De Puur Smaak-webshop heeft een uitgebreid gamma aan vis, vlees, groenten, zuivel, brood en zoveel andere heerlijke producten. Allemaal verse topkwaliteit, recht van bij de bron.
  Hoe het werkt? U bestelt voor dinsdag 21u alles wat u nodig heeft en uw bestelling staat vrijdagmiddag (14u-20u) of zaterdagmorgen (9u-16u) klaar. Bent u toch iets vergeten, dan kan u terecht op onze versmarkt die dan ook open is.

  Naar de webshop

 • De overdekte versmarkt

  Kijkt u eerst graag even rond voordat u beslist wat u koopt? Kom dan de sfeer en geuren van onze versmarkt opsnuiven op vrijdagnamiddag (14u-20u), zaterdagvoormiddag (9u-16u) en maandag (14u-19u).
  Het gamma dat u hier voorgeschoteld krijgt, is iets beperkter dan dat in de webshop. En zoals dat gaat op een markt betekent op ook echt dat het op is. Maar aan leuke ontdekkingen geen gebrek op onze versmarkt. We hebben elke week andere kazen, groenten, vlees, vis, brood en ook de vaste producten zoals wijn, thee, bieren, honing, etc. We stellen de ruimte ook open voor lokale initiatieven zodat ook andere mensen op de markt zullen staan.

  Meer over de versmarkt

 • Puur Smaak Cafe

  Een koffietje terwijl u winkelt, een ontbijtje, een tas soep, een klein gerechtje? Of is het al tijd voor een aperitief of streekbiertje met de vrienden die u net bent tegengekomen? Dat kan!
  Ons Puur Smaak Café bestaat uit een eettoog en drie grote tafels waar u kan plaatsnemen terwijl wij voor u iets klaarmaken met de ingrediënten van de versmarkt. Het Café is elke zaterdag open voor ontbijt(full option op reservatie) en lunch en sinds kort kan u ook op maandag bij ons terecht voor een hapje, een drankje en een verse lunch.
  Op vrijdag hebben we twee zaken voor u in petto, een lunch (vanaf 12u) en onze table d’amis (vanaf 18u). Aan onze table d’amis bieden we u en uw vrienden een gerecht aan een vast bedrag aan. We hebben hiervoor telkens 30 plaatsen beschikbaar. De perfecte start van het weekend!

  Meer over Puur Smaak Cafe

 • Gimber, een pittig aperitief zonder alcohol

  Kent u die? De ‘ik wil geen alcohol drinken, maar er is geen lekkere variant’-situaties? Daar biedt Gimber een antwoord op. Het heerlijke concentraat wordt gemaakt met de beste Peruviaanse, biologische gember, citroen voor een verfrissende smaak en kruiden.

  Meer
 • Deze week op het menu van de table d'amis

  Reserveer uw plaatsje hier
 • Enkele wijntips van het huis die u zeker moet geproefd hebben: Vantorosso & Casar de Vide

  De wijngaarden van gepassioneerd wijnmaker Vanni Pasquali bevinden zich in de koele vallei van Fumane op natuurlijke terrassen op 300 tot 400 meter hoogte met een fantastisch panoramisch zicht.

  Meer