In de kijker: onze verse, vacuüm verpakte gerechten – 09.01.2018

Op weekend of skivakantie met vrienden en geen zin om elke dag te koken? Ontdek ons aanbod van vacuüm verpakte, klaargemaakte gerechten!

Vacuüm getrokken voeding blijft opmerkelijk langer vers en kan ingevroren worden zonder kwaliteitsverlies (geen vriesplekken of ijskristallen). We trekken bovendien vacuüm in kookzakken zodat u alles makkelijk in kokend water kan opwarmen. Ideaal dus voor op weekend of skivakantie of gewoon voor thuis. Eens vacuüm getrokken en afgekoeld, vriezen we uw bestelling in op -22°. U moet dus geen koelboxen meesleuren en het eten kan geleidelijk aan ontdooien. Ontdooid kan u het eten minimaal 8 dagen bewaren.

Ons aanbod
vol-au-vent van vrije-uitloopkippen: 15€/kg
Limousin-stoofvlees: 14,5€/kg
spaghettisaus met verse biogroentjes en Brasvarken-gehakt: 12,5€/kg
Brasvarken-balletjes in tomaten- en paprikasaus (van verse tomaten): 12,5€/kg

Extra
puree: 8€/kg
verse appelmoes van Elstar-appelen: 7,4€/kg
klaargemaakte worteltjes (gesneden): 9,10€/kg
klaargemaakt witloof (gestoomd): 10,20€/kg
tomatensoep met balletjes: 6€/l
groentensoep: 5€/l

Wilt u een bestelling plaatsen of wenst u meer info? Mail dan naar bart@puursmaak.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 • Webshop

  Nooit meer rondrijden en aanschuiven voor uw weekendboodschappen. De Puur Smaak-webshop heeft een uitgebreid gamma aan vis, vlees, groenten, zuivel, brood en zoveel andere heerlijke producten. Allemaal verse topkwaliteit, recht van bij de bron.
  Hoe het werkt? U bestelt voor dinsdag 21u alles wat u nodig heeft en uw bestelling staat vrijdagmiddag (14u-20u) of zaterdagmorgen (9u-16u) klaar. Bent u toch iets vergeten, dan kan u terecht op onze versmarkt die dan ook open is.

  Naar de webshop

 • De overdekte versmarkt

  Kijkt u eerst graag even rond voordat u beslist wat u koopt? Kom dan de sfeer en geuren van onze versmarkt opsnuiven op vrijdagnamiddag (14u-20u), zaterdagvoormiddag (9u-16u) en maandag (14u-19u).
  Het gamma dat u hier voorgeschoteld krijgt, is iets beperkter dan dat in de webshop. En zoals dat gaat op een markt betekent op ook echt dat het op is. Maar aan leuke ontdekkingen geen gebrek op onze versmarkt. We hebben elke week andere kazen, groenten, vlees, vis, brood en ook de vaste producten zoals wijn, thee, bieren, honing, etc. We stellen de ruimte ook open voor lokale initiatieven zodat ook andere mensen op de markt zullen staan.

  Meer over de versmarkt

 • Puur Smaak Cafe

  Een koffietje terwijl u winkelt, een ontbijtje, een tas soep, een klein gerechtje? Of is het al tijd voor een aperitief of streekbiertje met de vrienden die u net bent tegengekomen? Dat kan!
  Ons Puur Smaak Café bestaat uit een eettoog en drie grote tafels waar u kan plaatsnemen terwijl wij voor u iets klaarmaken met de ingrediënten van de versmarkt. Het Café is elke zaterdag open voor ontbijt(full option op reservatie) en lunch en sinds kort kan u ook op maandag bij ons terecht voor een hapje, een drankje en een verse lunch.
  Op vrijdag hebben we twee zaken voor u in petto, een lunch (vanaf 12u) en onze table d’amis (vanaf 18u). Aan onze table d’amis bieden we u en uw vrienden een gerecht aan een vast bedrag aan. We hebben hiervoor telkens 30 plaatsen beschikbaar. De perfecte start van het weekend!

  Meer over Puur Smaak Cafe

 • Gimber, een pittig aperitief zonder alcohol

  Kent u die? De ‘ik wil geen alcohol drinken, maar er is geen lekkere variant’-situaties? Daar biedt Gimber een antwoord op. Het heerlijke concentraat wordt gemaakt met de beste Peruviaanse, biologische gember, citroen voor een verfrissende smaak en kruiden.

  Meer
 • Deze week op het menu van de table d'amis

  Reserveer uw plaatsje hier
 • Enkele wijntips van het huis die u zeker moet geproefd hebben: Vantorosso & Casar de Vide

  De wijngaarden van gepassioneerd wijnmaker Vanni Pasquali bevinden zich in de koele vallei van Fumane op natuurlijke terrassen op 300 tot 400 meter hoogte met een fantastisch panoramisch zicht.

  Meer