In de kijker: onze verse, vacuüm verpakte gerechten – 09.01.2018

Op weekend of skivakantie met vrienden en geen zin om elke dag te koken? Ontdek ons aanbod van vacuüm verpakte, klaargemaakte gerechten!

Vacuüm getrokken voeding blijft opmerkelijk langer vers en kan ingevroren worden zonder kwaliteitsverlies (geen vriesplekken of ijskristallen). We trekken bovendien vacuüm in kookzakken zodat u alles makkelijk in kokend water kan opwarmen. Ideaal dus voor op weekend of skivakantie of gewoon voor thuis. Eens vacuüm getrokken en afgekoeld, vriezen we uw bestelling in op -22°. U moet dus geen koelboxen meesleuren en het eten kan geleidelijk aan ontdooien. Ontdooid kan u het eten minimaal 8 dagen bewaren.

Ons aanbod
vol-au-vent van vrije-uitloopkippen: 15€/kg
Limousin-stoofvlees: 14,5€/kg
spaghettisaus met verse biogroentjes en Brasvarken-gehakt: 12,5€/kg
Brasvarken-balletjes in tomaten- en paprikasaus (van verse tomaten): 12,5€/kg

Extra
puree: 8€/kg
verse appelmoes van Elstar-appelen: 7,4€/kg
klaargemaakte worteltjes (gesneden): 9,10€/kg
klaargemaakt witloof (gestoomd): 10,20€/kg
tomatensoep met balletjes: 6€/l
groentensoep: 5€/l

Wilt u een bestelling plaatsen of wenst u meer info? Mail dan naar bart@puursmaak.be