Na een zalig druk weekend in het het Puur Smaak Cafè is het deze week de favoriet van Bart bovenaan het menubord van het Puur Smaak Café. Bart gaat resoluut voor een tartare van rundsvlees van het ras West-Vlaams rood (hoe zou dat nu komen), vergezeld van “speciale” friet op basis van “pommes fondant”.

Weekendmenu van 13 mei:

  • Een stralend lentesoepje
  • Tagliata met entrecôte van Limousin
  • Couscoussalade
  • Americain met verse frietjes
  • Vispotje met pure smaken

Reserveer hier online je tafel voor komende vrijdagavond. Zaterdagmiddag kan ook. Stuur dan een berichtje naar joke@puursmaak.be

Table d’amis openingsuren

vrij. 18u-20u (aan tafel)
zat. 12u-14u (aan tafel)

Reserveer mijn plaatsje

Reserveren is enkel nodig op vrijdag
(tenzij voor groepen + 10 pers.:
via joke@puursmaak.be)

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief