Gimber, een pittig aperitief zonder alcohol

Kent u die? De ‘ik wil geen alcohol drinken, maar er is geen lekkere variant’-situaties? Het zoveelste event waar je alleen alcohol, limonades met een overdosis suiker of gewoon ‘een waterke’ kan krijgen. Daar biedt Gimber een antwoord op. Het heerlijke concentraat wordt gemaakt met de beste Peruviaanse, biologische gember, citroen voor een verfrissende smaak en kruiden. Het lekkere, verfrissende drankje kunt u in mocktails, cocktails, bruiswater of zelfs hartige en zoete gerechten verwerken.

 

We zetten de opties even op een rijtje:

  • Als aperitief of alcoholvrije drank wordt Gimber aangelengd met koel spuitwater.
  • In de zomer kunt u ook verfrissende jars maken met wat fris mineraalwater erbij.
  • Heeft u het liever wat warmer? Gimber is de perfecte basis voor een heerlijke gemberthee en doet het prima als smaakmaker in groene of zwarte thee, kruidenthee en warm appelsap.
  • Als cordial is Gimber ideaal voor het maken van mocktails en cocktails
  • Of ga er creatief mee aan de slag in wokgerechten en hartige of zoete bereidingen.

 

Nog niet overtuigd? Dan doen deze argumenten dat zeker!

  • Gimber heeft met 3,3 g suiker per 100 ml een heel laag suikergehalte. Dat is iets minder dan melk en 2-3 keer minder dan appelsap.
  • Gimber is bijzonder rijk aan vacuümgeperste biogember. Gember is niet alleen lekker, maar ook gezond dankzij de gingerol die het bevat. Zo heeft gember een ontstekingsremmende en antibacteriële werking, is het goed voor de spijsvertering, verlaagt het de cholesterol,…
  • Gimber heeft een PRAL-waarde van -2,7 en is dus een uiterst ontzurend drankje voor het lichaam.

Bestel uw Gimber hier