Groot nieuws: Puur Smaak investeert in gloednieuwe winkel

Bij Puur Smaak kijken we graag met een open en positieve blik naar de toekomst. Na vijf jaar zijn we aan vernieuwing toe, zo vinden wij. Hoe maken we jullie winkelervaring beter, duurzamer en interessanter? Met die vraag gingen we de vakantie in. Wat er uit kwam? Een straf plan met grote verbouwingswerken, een bijzondere samenwerking en een aanbod waar je van te kijken zult staan.

Met de uitvoering van dat plan starten we al heel snel. In deze nieuwsbrief loodsen we je doorheen de timing en schetsen we in grote lijnen wat je vanaf 21 oktober mag verwachten. Dat is de dag van de grote heropening, dus zet die zeker al in je agenda.

 

Drie sterke pijlers onder één dak

Toen Bart een tijdje geleden Geert Marivoet tegen het lijf liep, bleek dat een bijzondere ontmoeting. Deze lokale ondernemer zocht namelijk een pand voor RYMBU, zijn outdoor-living-concept waar je alles vindt om het buiten gezellig te maken: BBQ’s, vuurschalen, tuinhaarden, terrasverwarmers…

Als Puur Smaak-fan kun je je wel inbeelden dat we getriggerd waren. Wat een complimentariteit met ons wijnaanbod en ons assortiment aan producten recht van bij de boer!

Plannen werden gesmeed en alles kwam in een stroomversnelling en nu kunnen we eindelijk meer vertellen over het nieuwe concept in de Gumafabriek..

Het nieuwe concept zal bestaan uit 3 sterke bedrijven onder 1 dak. Drie onafhankelijke bedrijven die jouw wekelijkse shopping naar een hoger niveau zullen tillen:

 1. Wine Trading Factory
  Onze wijnshop zal de komende jaren regelmatig een nieuwe wind in haar gamma laten blazen. Teun, jullie vertrouwde sommelier, neemt je mee op pad langs verrassende aanwinsten en verfrissende uitbreidingen.
 2. Puur Smaak 2.0
  Puur Smaak doet de naam ‘versmarkt’ meer dan ooit alle eer aan. We breiden ons vleesaanbod drastisch uit. Denk huisgemaakte burgers, schnitzels, eigen dry-aged vlees, slaatjes uit eigen keuken, etc. Het assortiment verse groenten en fruit ligt vanaf 21 oktober in een doorloopfrigo. Dat betekent dat de groenten en fruit bij levering rechtstreeks in de koeling gaan en daar ook blijven. Zo bewaren ze pakken beter en besparen we aanzienlijk op energiekosten.
  Gerechten uit eigen keuken vinden ook hun weg naar de diepvries. Ook dat aanbod wordt, samen met de diepvries, aanzienlijk ruimer.
  Onze andere, vertrouwde producten zijn uiteraard ook weer van de partij.
 3. RYMBU
  Met deze outdoor-belevingswinkel krijgen we er een leuke buur bij. Muren zullen wijken en zelfs een stukje terras toveren zij om tot een heuse toonzaal van bijna 400 m2 met BBQ’s en tuinaccessoires. Zij zullen er ook workshops en verkwikkende thema-avonden organiseren.

 

Grote verbouwingen: de winkel sluit 5 weken

Je merkt het al, dit zijn grootse plannen. De integratie van het nieuwe winkelconcept gaat gepaard met grote verbouwingswerken en daarom sluiten we vijf weken onze deuren.
Concreet betekent dat dat we dit weekend enkel nog op vrijdag 9 en zaterdag 10 september open zullen zijn. Op maandag 12 september zijn we gesloten.

17 september: stockverkoop
Op 17 september houden we een stockverkoop. Dan scoor je heerlijke producten aan kleine prijzen. Daarna gaan de deuren echt dicht voor verbouwingen aan de winkel én de website.

21 oktober 2022: de grote heropening
Zet vrijdag 21 oktober met stip in je agenda. Tijdens de grote heropening kun je komen proeven van ons vernieuwd Puur Smaak en Wine Trading Factory winkelconcept.
Ook RYMBU zal op dat moment al een tipje van de sluier oplichten.

Elke week een update
Da’s een hele boterham hè. Maar geen nood. Wij snijden hem elke week in behapbare stukjes. We nemen je mee achter de schermen en zetten elke week een verandering in de kijker zodat je haarfijn weet wat je op 21 oktober mag verwachten.